Online Glas Bestellen

Bestel eenvoudig uw glas

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Dubbelglas (isolatieglas)

De naam zegt het al; deze glassoort isoleert uw woning en zorgt er dus voor dat u minder energie hoeft te gebruiken. Isolatieglas bestaat uit twee of meerdere glasbladen. Deze bladen worden door een afstandshouder aan de rand van het glas bij elkaar gehouden. De afstandshouders zijn gevuld met een droogmiddel en de glasranden zijn gedicht met een speciale kit. De ruimte tussen de bladen is gevuld met droge lucht, dat zorgt voor de isolerende werking.

HR, HR+ en HR++

Als u isolatieglas laat plaatsen in uw woning of bedrijfspand, dan kunt u ook nog kiezen tussen HR, HR+ of HR++. Deze hoogrendementsbeglazing heeft een betere warmte-isolatie dan normaal dubbel glas. Bij deze typen beglazing is namelijk één zijde van het glas in de spouw voorzien van een dun metaallaagje, dat nauwelijks is te zien maar wel een isolerende werking heeft. Daarnaast is de spouw niet gevuld met droge lucht, maar met een speciaal gas. Het verschil tussen HR, HR+ en HR++ zit in het metaallaagje en dit gas.

Kies voor comfort en minder energieverbruik

Geen tocht meer in huis? Kies dan voor isolatieglas. Graag informeren wij u over de juiste soort hoogrendementsbeglazing voor uw woning of bedrijfspand. En wist u dat isolatieglas steeds meer wordt verbeterd en dat u ook kunt kiezen voor eigenschappen als zonwerend, zelfreinigend, geluidswerend en /of brandwerend?

Advies?

Er zijn vele soorten dubbel glas, maar welke soort is geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Graag informeren wij u over de mogelijkheden. In sommige gevallen is dubbel glas alleen voldoende, maar in hele tochtige panden wordt HR++ aangeraden.