Online Glas Bestellen

Bestel eenvoudig uw glas

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Veiligheidsglas

Door de transparante, frisse en lichte uitstraling wordt er in woningen en bedrijfspanden steeds vaker grotere oppervlakken met glas geplaatst. De toepassing van glas mag niet ten koste gaan van uw persoonlijke veiligheid of beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Kiest u voor veiligheidsglas, omdat u kleine kinderen heeft rondlopen en u de kans op een verwonding door glas wilt voorkomen? En wilt u uw woning beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor gelaagd glas, gehard glas of draadglas.

Gelaagd glas

Bij normaal glas ontstaan bij een breuk gevaarlijke scherven. Bij gelaagd glas wordt er PVB folies tussen de verschillende glaslagen geplaatst. Hierdoor barst het glas wel bij een breuk, maar wordt het bij elkaar gehouden door de folie.

Gehard glas

Gehard glas wordt vaak toegepast op windschermen, douchedeuren, schuifdeuren of toegangsdeuren. Door een speciale thermische behandeling is deze glassoort ongeveer vijf keer harder dan normaal glas en daardoor ook minder breekbaar. Mocht het glas toch breken, dan valt het glas in duizenden stukjes uiteen en is de kans op verwonding klein.

Advies?

Er zijn vele soorten veiligheidsglas, maar welke soort is geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Graag informeren wij u over de mogelijkheden.